Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Numeryczna i eksperymentalna analiza procesu nagniatania z wykorzystaniem teorii sprężystości i plastyczności

Tytuł pełny:
Numeryczna i eksperymentalna analiza procesu nagniatania z wykorzystaniem teorii sprężystości i plastyczności / Tomasz Dyl
Autorzy:
Dyl, Tomasz
Temat:
Obróbka metali
Obróbka powierzchniowa
Rok wydania:
2014
Wydawca:
Gdynia : Akadmia Morska
ISBN:
9788374212137
Seria:
Prace Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Opis fizyczny:
130 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm
książka
propozycja biblioteki
LDR 01009nam#a2200289#u#4500
001 3653100546620
003 SZCZ 027
005 20221117113830.9
008 141117s2014####pl############000#0#pol#d
035 %a ams000149980
040 %a SZCZ 027 %e PNN
041 0 # %a pol %b eng %b ger
100 1 %a Dyl, Tomasz.
245 1 0 %a Numeryczna i eksperymentalna analiza procesu nagniatania z wykorzystaniem teorii sprężystości i plastyczności / %c Tomasz Dyl.
260 # %a Gdynia : %b Akadmia Morska, %c 2014.
300 %a 130 s. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 24 cm.
490 1 %a Prace Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
504 %a Bibliogr. s. 119-125.
546 %a Streszcz. ang., niem.
650 4 %a Obróbka metali
650 4 %a Obróbka powierzchniowa
830 0 %a Prace Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
856 4 0 %u http://katalog.pm.szczecin.pl/site/recorddetail/3653100546620 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
951 %a ks

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Wypożyczalnia
Czas:
180 dni
Sygnatura:
W.000092590
Nr inwentarza:
000 92590
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.